Фільтр за

Розмір

Розмір

Матеріал

Матеріал

Наволочки

Наволочки

Бренд

Бренд

Знайдено товарів: 15.

Показати 1-15 з 340 товарів

Активні фільтри

Покривала

Ексклюзивні покривала у Києві – головна запорука комфорту будь-якої спальні, де є чудові покривала.

Багато хто запитує, навіщо потрібно покривало для ліжка, адже приховувати його від чужих очей завжди допомагають закриті в спальню двері. Але є кілька відповідей на це питання – покривало все-таки допомагає виконувати захисну функцію, але щодо забруднення постільної білизни пилом та шерстю домашніх вихованців, оскільки як кішки, так і собаки без господарів люблять поніжитися на їхньому ліжку. А накриваючи вранці свою постіль покривалом, ви точно зможете бути впевнені у його чистоті та порядку. Покривала також несуть у собі функцію захисту вас і ваших гостей від виду розібраного ліжка, адже якою б гарною не була ваша постільна білизна, розібране ліжко вдень виглядає неакуратно і виражає неохайність господарів.

Купити покривало

Якщо вам необхідно купити покривало, тоді підійдіть з розумом до цього питання і зробіть вибір на користь ідеального. Для того щоб вибрати правильне покривало, ви можете керуватися кількома важливими критеріями. В першу чергу, враховуйте зовнішній вигляд, оскільки покривало по кольору і малюнку добре вписуватися в інтер'єр спальні. При цьому воно має відповідати оформленню кімнати, адже в спальні з важкими шторами та масивними меблями навряд чи буде доречно покривало з повітряної органзи або найтоншого шовку, де атласне чи гобеленове було б якраз. На особливу увагу заслуговують гобеленові покривала та покривала пледи, які надають спальні розкішний класичний вигляд. Крім цього, такі покривала дуже довговічні, практичні та красиві, вони легко піддаються пранню та чищенню, вони не вигорають і не линяють.

Покривало на ліжко купити

При необхідності покривало на ліжко купити вам варто також розглянути вироби з мікрофібри, їх легко прати і вони дуже швидко сохнуть, але бояться високої температури. Але оскільки прасування вони не потребують, то і праска вам не знадобиться. Такі покривала так само виглядають багато і ошатно. Популярні також моделі з поліестеру, вони також прості у догляді і можуть прикрашати вашу спальню не один рік. Деякі воліють доповнювати свою спальню більш дорогими покривалами з натуральних матеріалів, таких як бавовна, шерсть і хутро. Звичайно, вони екологічно чисті і дуже приємні на дотик, можуть мати найрізноманітніші оздоблення, вишивки та прикраси.

Купити покривало недорого

Якщо ви хочете купити покривало недорого, то вам необхідно враховувати не тільки матеріал виготовлення, але й точні розміри. Так, вашу спальню ніколи не зможе прикрасити надто маленьке покривало або, навпаки, надто велике. Також вам слід знати, що розрізняють три види розмірів покривал – полуторний, подвійний та євро. Якщо ж ваше ліжко виконане на замовлення, то габарити можуть бути нестандартними, відповідно вам знадобиться покривало, яке здатне сховати постільну білизну і трохи звисати з країв ліжка. В ідеалі будь-яке покривало має бути на 50-60 сантиметрів більше за ширину матраца.

Покривало купити Київ

Якщо ви хочете покривало купити у Києві, тоді ласкаво просимо на наш сайт! Тут ви зможете знайти чудові варіанти покривал на будь-яке ліжко, при цьому всі наші товари є високоякісними та фірмовими.

Покривала

Читать полностью

Покривала