Фільтр за

Розмір

Розмір

Розмір підковдри

Розмір підковдри

Розмір простирадла

Розмір простирадла

Наволочки

Наволочки

Тканина

Тканина

Знайдено товарів: 15.

Показати 1-15 з 17 товарів

Активні фільтри

Постільна білизна Love You

Відомо, що людина проводить уві сні третину свого життя, і що міцніший і здоровіший сон, то більше енергії та здоров'я. Багато в чому якість сну залежить від постільної білизни, тому вибирати її потрібно дуже уважно. Сьогодні ринок рясніє різноманітними пропозиціями, брендами, тканинами і забарвленнями і купити постільну білизну дуже часто досить складно. Спробуємо розібратися, як вибрати оптимальний комплект, який принесе у вашу спальню комфорт і затишок.

Зверніть увагу на упаковку. На ній повинна бути вказана точніше на щільність переплетення ниток. Умовно щільність можна розділити на низьку (20-30 ниток на 1 кв. см.), нижчу за середню (35-40 ниток на 1 кв. см.), середню (50-65 ниток на 1 кв. см), вищу за середню (65-80 ниток на 1 кв. см.), вищу (85-120 ниток на 1 кв. см.) і дуже високу (130-280 ниток на 1 кв. см.). Що вища щільність плетіння, то міцніша білизна. Також на упаковці можна знайти склад тканини, рекомендації щодо догляду та конструкцію предметів, що входять до комплекту. Ми радимо купити постільну білизну, в комплект якої входить глухий підковдра і наволочка з гумкою. Це дозволяє уникнути зайвих незручностей зі сповзанням білизни під час сну.

Колір та малюнки. Сьогодні стало дуже популярним таке поняття, як «цвітотерапія», але не варто керуватися лише нею. Колір ліжка повинен не тільки гармонійно вливатися в інтер'єр кімнати, але й підходити до вашого настрою та ритму життя. Ми рекомендуємо вибирати продукцію спокійних тонів. Але якщо ви вирішили купити постільну білизну яскравих кольорів – ми рекомендуємо не заощаджувати та придбати модель відомого європейського бренду, або українську продукцію ТЕП – так ви можете бути впевнені, що фарби не залишаться на вашій шкірі або у пральній машині після першого прання.

Вибираємо тканину. Сьогодні на ринку України представлені комплекти із великої кількості тканин. Найпопулярніші з них – бязь, ситець, батист, сатин, льон та бавовна. Найбільш оптимальним варіантом, на наш погляд, є сатин та бавовна – для повсякденного використання та шовк для подарункових комплектів.

Замість висновків

Фахівці рекомендують перестилати ліжко раз на тиждень, і двічі під час спеки чи хвороби. Від цього залежить, наскільки ваш сон буде здоровим та міцним. Купити постільну білизну сьогодні не проблема – достатньо зробити замовлення в нашому інтернет магазині та забрати його у найближчому відділенні пошти. Зазвичай людині вистачає 5-6 комплектів для комфортного відпочинку.

Перш ніж купити постільну білизну, врахуйте, що:

  • Щільна білизна прослужить набагато довше і не втратить своїх властивостей від частих прань.
  • Помацайте та понюхайте білизну. Воно має бути приємним навпомацки і не мати характерного «хімічного» запаху барвників.
  • Мінімально допустима щільність – 60 ниток на квадратний сантиметр.
  • Шви повинні бути акуратними, без ниток, що стирчать.
  • Вишивки, картинки, мережива повинні виконуватися з натуральних матеріалів і бути приємними навпомацки.
  • Ціна має бути не надто низькою. Якісний матеріал не може коштувати дешево, тому не заощаджуйте!
Читать полностью

Постільна білизна Love You