Фільтр за

Розмір

Розмір

Тканина

Тканина

Матеріал

Матеріал

Особливості

Особливості

Знайдено товарів: 15.

Показати 1-15 з 27 товарів

Активні фільтри

Рушники Tac

Турецька компанія TAC має багаторічний досвід у виготовленні текстильної продукції для дому використовуючи найсучасніші технології та професійних співробітників. Компанія постійно прагне досконалості і не перестає дивувати споживачів новими дизайнами та якістю пошиття текстильної продукції.

      Махрові та бамбукові рушники торгової марки TAC вважаються втіленням елітної якості – оригінальних дизайнерських рішень та чудових споживчих характеристик. Рушники TAC розраховані на справжніх цінителів елітного лазневого приладдя.

      Рушники ТАС виготовляються з екологічно чистої бавовни, як правило – єгипетської. Персонал компанії контролює відповідність виробничих процесів та якості продукції, у зв'язку з чим махрові та бамбукові рушники компанії ТАС мають високу якість, що підтверджується сертифікатами ISO. Компанія дуже відповідально підходить до виробництва своєї продукції, контролюючи весь його цикл, починаючи з обробки бавовни та виготовлення тканини до фарбування та пошиття рушників.

       Махрові та бамбукові рушники ТАС відмінно поєднуються із загальною обстановкою у ванній кімнаті, м'які та приємні на дотик, добре вбирають у себе вологу. Виконані з натуральної бавовни рушники ТАС мають ліфтинговий та масажний ефект.

       Купити махрові та бамбукові рушники ТАС можна оптом та в роздріб у нас в інтернет магазині. Для цього достатньо лише зателефонувати або перейти за посиланням "купити" у картці товару.

Торгова марка ТАС – це безперечний лідер на ринку постільної білизни та постільних речей. Вона завоювала довіру покупців високою якістю продукції і колекцією домашнього текстилю, що ретельно розробляється. Компанія TAC пропонує шикарну колекцію банних виробів з махри 100% натуральної бавовни.

      Рушники та халати фірми ТАС містять високоякісну бавовну з різною щільністю (від 500-700 гр/м2). Рушники TAC – це повністю відповідний європейському рівню продукт, який володіє різними міжнародними сертифікатами якості.

Читать полностью

Рушники Tac