Фільтр за

Активні фільтри

Дитяча постільна білизна ТАС Disney для підлітків

Веселі забарвлення та відомі герої улюблених мультфільмів! Подаруйте своїй дитині ще одну радість на кожен день у вигляді дитячої постільної білизни з її улюбленими Міккі-Маусом, Вінні Пухом, Гарфілдом та багатьма іншими. А найвища якість продукції фірми ТАС збереже цю радість надовго.

TAC детское постельное белье  с любимыми персонажами известных мультфильмов, так как:

Spider-man (Людина павук) – відомий і безстрашний герой за справедливість, який прикрасить ліжко вашого малюка.

SpongeBob< strong> (Губка Боб або Спанч Боб)  – ваша дитина зануриться у пригодницький світ цього чудового героя та його друзів.

Barbie ( Барбі) – ваша принцеса буде дуже рада такій постелі, адже Барбі – це мрія кожної юної леді.

Tasmanian Devil – Taz (Тез) – багато дітей люблять героя цього мультфільму і ваше маля буде дуже раде такому подарунку.

Bugs Bunny (Кролик Багз) – герой цього мультфільму, що полюбився дорослим і дітям, сни вашого малюка будуть сповнені пригод цього винахідливого і хитруватого Кролика .

Tweety Pie (Птах Твіті) – ця непосидюча на одному місці пташка дуже добре характеризує енергію ваших малюків.

My little Pony – світ у якому живуть дуже розумні поні, ваша дитина зануриться у світ фентезі, який наповнений магією та чудесами.< /p>

 Transformers (Трансформери) – такому подарунку зрадіє ваш малюк – адже Трансформери у нас скрізь – на екрані, в коміксах та іграшки по всьому будинку, а тепер і постіль улюблених героїв.

Smurfs  (Смурфіки) – сімейство цих маленьких Смурфіків ні кого не залишить байдужим, дуже цікавий та анімаційний серіал буде приховувати вашого малюка.

Winx Club (Вінкс)< /strong>  – ваша принцеса зануриться в магічні та містичні пригоди разом зі своїми улюбленими героями .

Попелюшка – ваша дівчинка буде дуже рада такій постелі з цим улюбленим персонажем усіх років.

Mickey < strong>Mouse (Міккі Маус або Мишеня Міккі) – персонажам цього мультфільму буде раді як маленькі дівчатка так і хлопчики, а також їхні батьки.

Cars< strong> (Тачки) – для хлопчика це буде безперечно хороший подарунок так, як це улюблений мультфільм і від природи дана любов до машин.

Winnie -the-Pooh (Вінні Пух)  – персонаж, якого люблять і дорослі та діти. Герої цього мультфільму добре виглядатиме на ліжку ваших малюків.

Читать полностью

Дитяча постільна білизна ТАС Disney для підлітків