Фільтр за

Розмір

Розмір

Розмір підковдри

Розмір підковдри

Розмір простирадла

Розмір простирадла

Наволочки

Наволочки

Тканина

Тканина

Знайдено товарів: 15.

Показати 1-15 з 185 товарів

Активні фільтри

Постільна білизна First Choice

Постільна білизна First Choise

Особливий клімат Туреччини створює всі умови для виготовлення високоякісного текстилю з бавовни та бамбука. Марка First Choise дивує чудовими м'якими рушниками та ніжною постільною білизною.

Плюси виробів

Ця фірма вже встигла зарекомендувати себе в Україні. Невипадково багато покупців віддають перевагу саме продукції її виробництва. Вироби дивують чудовою якістю, чудовим дизайном та насиченими квітами. Барвисті упаковки легко впізнати. Це дуже актуально в тому випадку, якщо ви хочете зробити хороший і корисний подарунок. Порадувати близьких та себе коханого дуже просто.

Особливості тканини

Бамбукова білизна виготовляється з м'якої та дуже гладкої тканини. Воно просто створене для шкіри, яка схильна до роздратування. Текстура гладка та неймовірно шовковиста. Така білизна виявляє особливу турботу про вашу шкіру під час сну. Бамбукова тканина відмінно вбирає зайву вологу. При цьому на дотик вона залишається абсолютно сухою. Така білизна підходить для спекотного літа, а також для тих людей, які страждають на зайву пітливість. Тканина м'яка, але при цьому міцна та стійка до зносу. Є у виробника та колекція із щільного сатину.

Якщо доглядати за комплектами правильно, вони будуть довго радувати вас соковитими фарбами та особливим блиском.

Читать полностью

Постільна білизна First Choice