Фільтр за

Розмір

Розмір

Розмір підковдри

Розмір підковдри

Розмір простирадла

Розмір простирадла

Наволочки

Наволочки

Тканина

Тканина

Знайдено товарів: 15.

Показати 1-15 з 51 товарів

Активні фільтри

Постільна білизна Tac

Постільна білизна ТАС – якість доступна всім

 

Вже давно відомо, що для гарного міцного сну потрібна якісна постільна білизна. ТАС підтверджує це. Фірма випускає чудову продукцію за приємними цінами. Розкішна бавовна дуже приємна для тіла.

 

Великий вибір

Комплекти "TAC" – це екологічні та високоякісні вироби. Найширший асортимент вражає. Невипадково така елітна білизна користується величезною популярністю у різних країнах.

Відома турецька компанія "TAC" випускає домашній текстиль на будь-який смак. У процесі виробництва використовується лише натуральна сировина. Існують комплекти різного розміру. Незвичайні забарвлення та дизайнерські малюнки дозволять навіть найвибагливішим знайти відповідне рішення для себе. Ви можете зробити вибір, виходячи з кращого кольору, виду тканини та певного способу нанесення малюнка. Колекції відрізняються особливим стилем та ціною.

Кидко або лаконічно оформлена продукція в класичному або сучасному стилі дозволить вибрати ту модель, яка стане справжньою родзинкою спальні. Найкращі дизайнери Європи створюють ескізи для продукції.

Постільна білизна на будь-який смак

Компанія ТАС створює постільну білизну для дітей та дорослих. У лінійках є текстиль російських та євро розмірів. Випускається продукція для одно-, півторо-, та двоспальних ліжок. Також є спеціальні комплекти для сімей.

Постільна білизна повністю відповідає стандартам європейського рівня. Воно м'яке, гігроскопічне, максимально стійке до зношування. Одним комплектом ви будете із задоволенням користуватися протягом тривалого часу. Матеріал брудостійкий і мало пом'якшується. Після багаторазового прання відмінно зберігає початкову форму. Фарби радують яскравістю та насиченістю. Білизна зручно прати. Воно чудово вбирає вологу та пропускає повітря. Гладити його необов'язково.

Комплекти постільної білизни виготовляються із сатину, бавовни, бязі. На такій білизні гарантовано міцний та здоровий сон. За бажання можна зробити такий приємний подарунок або порадувати себе коханого.

Продукція компанії ТАС забезпечить комфортний сон. Задовольнить вона і переваги кожного покупця. У процесі розробки виробів дизайнери фірми враховують сьогоднішні тренди. Ви завжди будете модними та актуальними. Так приємно солодко засипати на такій комфортній і при цьому чудовій постільній білизні від компанії ТАС.

Читать полностью

Постільна білизна Tac