Фільтр за

Розмір

Розмір

Матеріал

Матеріал

Знайдено товарів: 15.

Показати 1-15 з 92 товарів

Активні фільтри

Пледи Vladi

Вовняні пледи «VLADI» відрізняються високою якістю та вишуканістю. Більшість із них на 100% виготовляється з високоякісної натуральної вовни новозеландських вівець.

Тільки натуральна шерсть дозволяє зберігати природне тепло тіла, створює комфорт і затишок для сну та відпочинку в будь-яку пору року. Вовняні пледи оберігають від простудних захворювань та не викликають алергії. Пледи «VLADI» можна використовувати як полегшений варіант ковдри або покривала, а різноманітні малюнки та текстури наших виробів дозволяють їм чудово вписуватися у будь-який за стилем інтер'єр.

Пледи VLADI виготовляються з вовни овець, альпаки та вовни з додаванням акрилу. У нашому інтернет-магазині ви можете переглянути та придбати пледи Vladi багатьох колекцій, які пропонує виробник. На нашому сайті представлені усі колекції пледів Vladi. У класичній колекції ви можете побачити шотландську клітинку пледів «Ельф» та скандинавський дизайн пледів «Скіф», які виготовлені зі 100% новозеландської вовни. Елітна колекція є пледом «Alpaca» (Альпака), матеріал якого виготовлений з американської Альпаки. Плед "Рогожка" має оригінальну структуру, яка підійде до будь-якого інтер'єру вашого будинку. Плед «Комфорт» відрізняється своєю витриманою структурою у європейському стилі. А також на нашому сайті представлені новинки пледів Vladi - це плед Dolce Vita, Чилі, Ажур виготовлені зі стовідсоткової новозеландської вовни овець.

Читать полностью

Пледи Vladi