Фільтр за

Розмір

Розмір

Тканина

Тканина

Матеріал

Матеріал

Особливості

Особливості

Бренд

Бренд

Знайдено товарів: 15.

Показати 1-15 з 1177 товарів

Активні фільтри

Рушники

Рушники махрові

Махрові рушники відомих виробників виготовлені зі стовідсоткової бавовни високої якості. Тут Ви можете купити банні, пляжні, кухонні рушники або рушники.

Незамінним елементом домашнього вжитку є махрові рушники, які по праву користуються популярністю серед покупців. Ще б! М'які, приємні на дотик, добре вбирають вологу, не електризуються. Такі переваги даного текстилю знайомі всім та кожному!

Махрові рушники без перебільшення можна назвати універсальними та найбільш зручними у застосуванні. Вони відмінно підходять як для кухні, так і для ванної, забезпечуючи не тільки затишок і комфорт, але і виконуючи практичні функції.

Купити махрові рушники

Залежно від сфери застосування рушники з махри можуть мати як довгий, так і короткий ворс. Наприклад, на кухні, для зручності застосовуються рушники з коротким ворсом, тоді як для лазневих процедур вибирають пухнасті і м'які рушники з довгим ворсом, в які завжди приємно завернутися після ванни або душу. Купити махрові рушники, які ідеально підходили б для Вас, а також відповідали нормам якості, екологічності та індивідуальним побажанням пропонує наш спеціалізований інтернет-магазин якісного домашнього текстилю «Люкс текстиль», де Ви завжди знайдете найширший і найдоступніший вибір.

Купити бамбуковий рушник

У розділі «махрові рушники» Вас також очікує і великий вибір бамбукових рушників, виготовлених з бамбукового волокна – екологічного та міцного матеріалу. Рушники такого типу відрізняються високою міцністю, зносостійкістю, а також відмінними вологовбираючими властивостями. При пранні вони не втрачають колір і форму, а також добре віджимаються, що сприяє їх швидкому сушінню. Купити бамбуковий рушник у нас на сайті, Ви завжди можете за найбільш демократичною та виправданою ціною, а широкий вибір розміру та кольорів, допоможе Вам визначитися з бажаною моделлю.

Рушники бамбукові купити

Ми пропонуємо Вам рушники бамбукові купити, від перевірених та надійних виробників, які використовують при виробництві тільки якісну, екологічно чисту сировину та барвники, які жодним чином не завдадуть Вашому здоров'ю шкоди, а навпаки, забезпечать справжнє задоволення від використання.

Варто зауважити, що відмінною особливістю бамбукового рушника є його антибактеріальна властивість, якою володіють натуральні бамбукові волокна. Рушник цього виду буде не тільки чудово вбирати вологу, але й заспокійливо діяти на шкіру. Тому використовувати його рекомендується людям з чутливою або схильною до подразнень шкірою.

Наш магазин ретельно підходить до підбору свого асортименту, віддаючи перевагу лише перевіреним та корисним товарам. Тому купуючи текстиль для дому на нашому сайті, можете не побоюватися підробок чи продукції сумнівної якості, а впевнено робити замовлення, заощаджуючи при цьому свої витрати, час та сили.

Незалежно від того, якому виду рушника Ви віддасте свою перевагу, махровому або бамбуковому, шкодувати про покупку точно не доведеться!

Телефонуйте нам! Ми обов'язково дамо відповідь на всі питання, а також проконсультуємо Вас!

Читать полностью

Рушники