Знайдено товарів: 15.

Показати 1-15 з 418 товарів

Активні фільтри

Килимки для ванної та дому

Який купити килимок для ванної

Кімната, в якій ви проводите гігієнічні процедури та «наводите красу», має бути комфортною та затишною. Щоб доповнити її стильним аксесуаром та надати неповторного вигляду, можна купити килимок для ванної кімнати. Крім того, що він функціональний і відіграватиме роль утеплювача, він зробить перебування у ванній безпечним, оскільки попереджає ковзання по підлозі з кахельної плитки. Килимки відрізняються один від одного, оскільки при їх виготовленні використовуються різні види сировини. Обов'язковою умовою для покриття для підлоги вважається їх несприйнятливість до вологи і високих температур.

До аксесуара, який ви придбали, додається ярлик з роз'ясненнями щодо правил догляду. Уважно ознайомтеся з ними, щоб килимок для ванної кімнати служив вам якомога довше.

Типи килимків

Гумовий

Один з недорогих та актуальних варіантів – це купити килимок для ванної кімнати із високоякісної гуми. Вони зараз виготовляються з якісного та безпечного матеріалу, відрізняються еластичністью та міцністю, крім того, їм притаманні протиковзкі властивості. Ви почуватиметеся в повній безпеці, як у піддоні душової кабіни, так і на підлозі.

Килимки з гуми не вимагають просушування, на поверхні не заводиться грибок, оскільки у вироби на виробництві додаються спеціальні речовини. А щоб перебити неприємний запах, існують парфумерні аромати.

Акриловий

Переваги, що роблять килимки з акрилу високоякісним товаром:

          Міцність;

          Стійкість до дії вологи;

          Несприйнятливість до світла;

          Не зазнають руйнування при високих температурах;

          Зручність у експлуатації;

          Легкість у догляді.

Таке покриття для підлоги можна мити руками або прати в машинці. Важливо, що форму воно у своїй не втратить. Висихають килимки досить швидко. Протиковзна знову з силікону або гуми дозволяє стелити акрилові вироби на підлозі і відчувати себе в повній безпеці, а також відчувати комфорт, оскільки їх зовнішня сторона м'яка і приємна на дотик.

Калейдоскоп кольорів дає можливість обрати саме той варіант, який підійде для дизайну вашої ванної кімнати.

Дерев'яний або бамбуковий

Екологічно чисті матеріали сьогодні є дуже популярними в інтер'єрі. Їхнє натуральне походження припаде до смаку тим споживачам, які не приймають у своєму будинку предметів, що пройшли хімічну обробку.

Килимки добре поглинають вологу, при цьому, не піддаючись псуванню. Їхні експлуатаційні якості набагато вищі, ніж у виробів з бавовни, а бамбукові покриття для підлоги ще володіють антибактеріальними і антистатичними властивостями.

Моховий

Покриття, при виготовленні якого використовується натуральний мох, має ряд переваг:

          Стрімко вбирає вологу;

          Не є джерелом неприємних «ароматів» у приміщенні;

          М'яке та приємне на дотик.

Килимок вимагає регулярного просушування.

З добавками із мікроволокна

Завдяки структурі нижньої частини, килимок не ковзає і має відмінну гігроскопічність. Його дозволяється прати в машині з миючими засобами та пральним порошком.

Всі варіанти хороші, але який купити килимок для ванної кімнати вирішуватиме вам. Будь-який з перерахованих видів гідний того, щоб зайняти чільне місце на підлозі та стати красивим та комфортним аксесуаром.

Читать полностью

Килимки для ванної та дому