Наматрацник - чохол Othello - New Aqua Comfort (Micra) 200*200+30

svt-2000022254519
4 495 грн
Кількість

Замовлення в один клік

Виробник: Othello, Туреччина
Othello - преміум бренд турецького виробника Maya. Світовий лідер у виробництві ковдр, подушок і наматрацників. Всі виробів виготовлені з високоякісної вовни, бамбука, мікроволокна, евкаліптової волокна і віскоеластіка. Продукція Othello створена з урахуванням побутових потреб кожної людини, незалежно від стилю життя і потреб.

Вологонепроникний гігієнічний наматрацник New Aqua Comfort за рахунок вставки з водовідштовхувальним мембрани призначений для збереження зовнішнього вигляду матраца і для захисту від рідких забруднювачів. Наматарасник володіє "дихаючими" і вологостійкими властивостями. Верхнє покриття наматрацника - приємна на дотик тканина махрова тканина.
Наматрацник оснащений еластичним ламбрекеном, завдяки яким виріб не ковзає і повністю надівається на матрац. Легке і швидке зняття наматрацника дозволяє прати його при найменшій необхідності. Підходить для дитячих та дорослих матраців. Також якості наматрацника дозволяють його використовувати для матраців людей, ведучих малорухливий спосіб життя.

Наповнювач: 100% мікроволокно
Тканина: мікрофібра
Розмір:200*200+30
Не викликає алергічну реакцію

Упаковка: фірмова сумка

  • Відправка Новою поштою, Укрпоштою. Відправка Новою поштою, Укрпоштою.
  • Оплата при отриманні або за реквізитами. Оплата при отриманні або за реквізитами.
  • Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів. Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів.
  • Обмін/повернення товару за домовленістю. Обмін/повернення товару за домовленістю.