Подушка Penelope - Alliance пухова 50*140

svt-2000022274746
7 797 грн
Кількість

Замовлення в один клік
Виробник: Туреччина

Penelope - турецький бренд, який виробляє аксесуари для сну преміум-класу. За 25-річний стаж роботи компанія зарекомендувала себе в понад 60 країнах відповідальним, сумлінним і надійним виробником високоякісного домашнього текстилю, а саме: подушок, ковдр, наматрацників, перин, матраців, постільної білизни, домашнього одягу та ін. Кожна колекція і кожна модель зокрема виготовлені фахівцями бренду з особливою турботою і увагою до здоров'я своїх покупців, створюючи максимально комфортні умови для повноцінного сну.

Пухова подушка Alliance середньої висоти і жорсткості забезпечує оптимальну підтримку спини і шиї протягом всього сну. Входить до складу наповнювача добірний англійська гусячий пух Class 1 має високу ступінь гігроскопічності (вбирає зайву вологу і випаровує її протягом дня), тримає форму і добре циркулює повітря.
Важная особенность пуховых изделий Penelope в том, что чехлы выполнены из пухоудерживающего хлопка, плотная структура которого является барьером для пуховых ворсинок, пыли и пылевых клещей. Вся пуховая продукция имеет маркировку NOMITE - знак качества, который подтверждает гипоаллергенные и антиклещевые свойства, что соответствует Европейскому стандарту EN 13186.

Розмір: 50*140 см
Наповнювач: 30% пух, 70% перо
Чохол: 100% пухоутримуюча бавовна, з кантом
Колір: білий
Вага виробу: 3400 г
Вага наповнювача: 2400 г
Рекомендована для сну в положенні на спині та на боці

Упаковка: фірмова сумка
  • Відправка Новою поштою, Укрпоштою. Відправка Новою поштою, Укрпоштою.
  • Оплата при отриманні або за реквізитами. Оплата при отриманні або за реквізитами.
  • Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів. Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів.
  • Обмін/повернення товару за домовленістю. Обмін/повернення товару за домовленістю.