Топер Othello — Downa 15/85 пуховий 90*200+5

19828
7 822 грн
Кількість

Замовлення в один клік
Виробник: Othello, Туреччина

Othello — це бренд преміумкласу турецького виробника Maya. Світовий лідер у виробництві ковдр, подушок і наматрацників з різноманітними високоякісними наповнювачами: натуральний пух і перо, шерсть, бамбук, мікроволокно, евкаліптове волокно та віскоеластик. Компанія Othello, створюючи продукцію, керується цікавими, вподобаннями, звичками та потребами свого покупця.

У наповненні пухового топера Downa використовується добірний гусячий пух Class 1, завдяки чому спальне місце стає м'якшим і комфортнішим. Це додатковий захист матраца та чимале поліпшення умов сну, позаяк пух має гарну гігроскопічність, добре утримує тепло та створює повітропроникний ефект. Також пух прекрасно тримає форму, дуже зносостійкий, легкий за вагою і, головне, надає комфортної м'якості.
Вся лінія пухових виробів Othello виготовлена з натуральної пуховмісної бавовни, щільна структура якої є бар'єром для пухових ворсинок і пилу. Про те, що топер не викликає алергію й безпечний для здоров'я свідчить маркування NOMITE — цей знак якості підтверджує гіпоалергенні та антиклещові властивості, що відповідає Європейському стандарту EN 13186.
За потреби топер легко та швидко знімається (насівається). Резинки з боків добре фіксують виріб до матраца, тому топер під час сну не скочується й не утворює незручні складки. Завдяки йому, сон буде повноцінним, затишним і комфортним.

Розмір: 90*200+5 см (висота топера 5 см)
Наповнювач: 15% пух, 85% перо
Тканина: 100% пухоутримувальна бавовна
Вага наповнювача: 2106 г
Щільність наповнювача: 1170 г/м2

Паковання: сумка-чохол із логотипом
  • Відправка Новою поштою, Укрпоштою. Відправка Новою поштою, Укрпоштою.
  • Оплата при отриманні або за реквізитами. Оплата при отриманні або за реквізитами.
  • Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів. Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів.
  • Обмін/повернення товару за домовленістю. Обмін/повернення товару за домовленістю.