Топпер Othello - Fibra Comfort 200*200+5

19829
13 989 грн
Кількість

Замовлення в один клік
Виробник: Othello, Туреччина

Othello — це бренд преміумкласу турецького виробника Maya. Світовий лідер у виробництві ковдр, подушок і наматрацників з різноманітними високоякісними наповнювачами: натуральний пух і перо, шерсть, бамбук, мікроволокно, евкаліптове волокно та віскоеластик. Компанія Othello, створюючи продукцію, керується цікавими, вподобаннями та потребами свого покупця.

Топери Fibra Comfort — це незамінний елемент під час створення додаткового комфорту спального місця. Він робить сон не просто м'яким і затишним, але і є захистом для матраца, у такий спосіб продовжуючи його термін експлуатації.
У наповненні використовується гіпоалергенне гранульоване мікроволокно, порожниста структура якого забезпечує виробу гарну циркуляцію повітря. Наповнювач м'який і легкий, зносостійкий і практичний у догляді. Касетна техніка наповнення топера покращує комфортні відчуття під час відпочинку, позаяк мікроволокно рівномірно розподілене по всьому периметру та не збивається.
За потреби топер легко та швидко знімається (насівається). Резинки з боків добре фіксують виріб до матраца, тому топер під час сну не скочується й не утворює незручні складки. Завдяки йому, сон буде затишним, комфортним і гігієнічним.

Розмір: 200*200+5 см (висота топера 5 см)
Наповнювач: 100% гранульоване мікроволокно
Тканина: 100% бавовна
Щільність: 1000 г/м2
Вага наповнювача: 4000 г

Паковання: сумка-чохол із логотипом
  • Відправка Новою поштою, Укрпоштою. Відправка Новою поштою, Укрпоштою.
  • Оплата при отриманні або за реквізитами. Оплата при отриманні або за реквізитами.
  • Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів. Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів.
  • Обмін/повернення товару за домовленістю. Обмін/повернення товару за домовленістю.