• Новий

Наматрацник - чохол Ідея - Aqua Stop водонепроникний 180x200+23

21301
1 130 грн
Кількість

Замовлення в один клік

Виробник: Ideia, Україна

Розмір: 180*200+23 см

Склад:
верх - махрове волокно (бавовна);
низ – водонепроникна мембранна тканина.
Обидва шари мають гіпоалергенні та антибактеріальні властивості. Вони стійкі до різних забруднень. Легко стираються - наматрацник можна прати в машинці-автоматі за температури 90°С. Чи не вбирають запахи. Добре сохнуть у природних умовах.
Наматрацник AQUA-STOP дихає. Що гарантує природну циркуляцію повітря. Захистить матрац від протікання та зробить комфортний сон на ньому.
Виріб простий у використанні. Еластичний борт по периметру наматрацника спрощує процес надягання/зняття та забезпечує максимальний рівень захисту дорогого матраца - не тільки зверху, а й з боків.
Максимальний рівень захисту. AQUA-STOP захистить матрац від різних неприємностей. Він простий, гарний, м'який та міцний. Його конструкція – борт по всьому периметру та якість тканини – ніжне махрове полотно та водонепроникна мембрана, забезпечують максимальний рівень захисту від вологи, бруду, механічних пошкоджень.
Безпечні, приємні на вигляд та на дотик матеріали. Наматрацник AQUA-STOP виготовлений із матеріалів, схвалених європейськими стандартами. Вони не викликають алергічних реакцій, не можуть бути середовищем для розмноження різних мікроорганізмів, легко та просто очищаються. Їхня якість підтверджена сертифікатом європейського рівня - OEKO-TEXR STANDARD 100.

  • Відправка Новою поштою, Укрпоштою. Відправка Новою поштою, Укрпоштою.
  • Оплата при отриманні або за реквізитами. Оплата при отриманні або за реквізитами.
  • Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів. Швидка відправка від 1 до 2 робочих днів.
  • Обмін/повернення товару за домовленістю. Обмін/повернення товару за домовленістю.