Фільтр за

Вибачте за незручності.

Повторіть спробу пошуку

Постільна білизна Eponj Home

Постільна білизна Eponj Home

Турецький виробник виробів із текстилю пропонує для покупців велику лінійку товарів на сучасному ринку постільної білизни. Фірма займається активним продажем товарів з натуральних тканин, зокрема: всі види матеріалу, що виготовляються з бавовни (сатин, поплін, ранфорс, бязь).

Кожен окремий комплект відрізняється високими показниками якості: не викликає алергії, тканина легко переться і не вимагає особливого догляду, також вона досить міцна і має досить естетичний вигляд. Комплекти білизни можуть купуватись як для подарункового варіанту, так і для щоденного використання. Всі комплекти постільної білизни Eponj Home досить приємні на дотик. Вибирати продукцію цього виробника досить легко: ґрунтуйтеся лише на своїх внутрішніх відчуттях і уподобаннях, все інше зробить білизна за вас.

Всі вироблені комплекти також активно вбирають у себе за необхідності будь-яку вологу і при активному використанні пропускають повітря. Виробник упаковує всі комплекти постільної білизни в окрему упаковку, вона може бути оформлена як святковий або повсякденний варіант. У стандартний комплект білизни входить: дві наволочки, простирадло та підковдра.

Читать полностью

Постільна білизна Eponj Home