Фільтр за

Вибачте за незручності.

Повторіть спробу пошуку

Постільна білизна Valtery

Постільна білизна Valtery

Ця китайська компанія одна з провідних на ринку продажів серед категорій товарів для дому. Всю свою продукцію компанія виробляє тільки в Китаї, за якість та контроль за дотриманням усіх стандартів ретельно стежить команда професіоналів.

Щодо асортименту тканин, з яких виготовляється готельна білизна Valtery, то він досить широкий.

Сатин. Ця тканина має попит серед покупців. Техніка виконання білизни із сатину багатогранна і може виконуватися в різних техніках виконання: однотонна, білизна з об'ємною вишивкою, також у поєднанні з іншими тканинами.

Поплін. Тканина із бавовняного волокна. Її нитки особливо міцні та здатні витримувати багаторазове використання та прання. Комплекти з цього матеріалу приваблюють різноманітністю палітри кольорів.

Перкаль. Ця тканина не у багатьох на слуху, проте знайшла своє місце серед товарів китайської фабрики. Тканина виготовляється шляхом ретельного чесання бавовни, вона має досить тонку, але міцну структуру. Серед комплектів є в основному однотонні постільні відтінки.

Ці та багато інших видів тканин активно використовує даний виробник. Постільна білизна марки Вальтері виготовляє не тільки товари для дорослих, а й широку лінійку білизни для дітей.

Читать полностью

Постільна білизна Valtery