Фільтр за

Вибачте за незручності.

Повторіть спробу пошуку

Постільна білизна Marie Сlaire

Постільна білизна Marie Сlaire

Французька компанія з виробництва текстилю для дому нараховує початок діяльності з 1937 року. Постільна білизна стає найбільш продаваною у цього виробника. Саме цей товар покупці вибирають лише завдяки наявності найвідмінніших показників для тканин. Серед них: гіпоалергенність, якісне пошиття, різноманіття кольорів та дизайну моделей, широка лінійка розмірів для будь-якого ліжка.

Також можна зазначити, що у постільної білизни Marie Сlaire існує безліч інших переваг, що вигідно виділяють його на перший план серед конкурентів. Вся білизна, куплена виробником цієї марки, служитиме досить довго, не стираючись і не вицвітаючи. Догляд за постільною білизною здійснюється досить легко, не приносячи особливих труднощів його власникам. Вся кольорова гама, нанесена на текстуру тканини під час прання, не полиняє і не втратить колишню форму.

Всі комплекти білизни мають стандартну конфігурацію: наволочки (2 шт.), простирадло та підковдра. Серед величезного асортименту товарів для дому також можна знайти окремі категорії продукції для спального гарнітура. При покупці вибирайте лише перевірених постачальників торгової марки, остерігайтесь дешевих підробок.

Читать полностью

Постільна білизна Marie Сlaire