Фільтр за

Вибачте за незручності.

Повторіть спробу пошуку

Постільна білизна ТЕП

Найвідоміша компанія, що представляє українську постільну білизну – ТЕП. Вона успішно працює вже понад 14 років і за цей час заслужила лояльність покупців та стала лідером ринку. Секрет успіху компанії ТЕП досить простий – відповідальний підхід до виробництва, сучасні технології та обладнання, використання тільки якісних та натуральних матеріалів – це все дає можливість продукції цього бренду успішно конкурувати не лише з турецькими виробниками, а й з більшістю європейських брендів. Крім того, керівництво компанії дуже серйозно ставиться до контролю якості, тому вся продукція, що випускається, сертифікована і відповідає найвищим європейським стандартам. За всіх незаперечних плюсів, ціна на вітчизняну постільну білизну значно нижча, ніж на аналогічні товари конкуруючих брендів.

     Неповторний індивідуальний дизайн постільної білизни ТЕП розроблявся провідними дизайнерами компанії, з урахуванням побажання постійних клієнтів та останніх світових тенденцій, тому ми впевнені, що кожен відвідувач нашого сайту знайде саме ту модель, яка чудово підійде під ваші індивідуальні вимоги.

Полуторна постільна білизна вважається одним з найбільш продаваних комплектів в Україні, так як він підходить як для односпальних, так і полуторних ліжок. У різних країнах стандартні розміри можуть дещо відрізнятися в межах 10-15 см, тому на це слід звернути особливу увагу перед покупкою.

Якщо ви вирішили купити полуторну постільну білизну, то ми рекомендуємо звернути увагу на продукцію компанії ТЕП. Ця торгова марка була створена у 1996 році і досі вважається найвідомішою вітчизняною компанією з виробництва текстилю. Сучасна технологія виробництва та високий європейські стандарти якості зробили великий внесок у успіх фірми. Так, вся продукція, у тому числі полуторні комплекти білизни, виготовляється з бавовни, а при нанесенні орнаменту використовується екологічно чиста та безпечна для людини фарба.

Висока якість продукції, відповідальний підхід та сучасні технології – все це гарантує тривале використання комплекту білизни та збереження зовнішнього вигляду навіть після великої кількості прань!

      Зверніть увагу, українські виробники демонструють вигляд тканини, а не готового комплекту, тому деякі деталі на фото можуть відрізнятися.

Читать полностью

Постільна білизна ТЕП